Vår historia

Malmö Mäss-Service bildades 1994 och vi började arrangera mässor i gamla Saab-fakriken i västa hamnen. Där var vi verksamma till år 2010. Mellan 2010 och 2012 stod Malmö utan mässlokaler, och det gjordes event och mässor på bl.a. Jägersro i stora tälthallar.

2012 stod MalmöMässan klar på Hyllieområdet, och där blev vi entreprenör med monterservice för alla mässor och arrangemang och är fortfarande idag. 

Utöver MalmöMässan bygger vi mässor och tar hand om monterservice på många platser i Sverige och runt om i världen.

För att nämna några arrangörer som vi jobbar med:
- EasyFairs - Fast Food & Cafe
- Fair media – Köpa Hus Utomlands mässor i Göteborg, Stockholm, Malmö.
- Live Business Media Group – Entreprenadmässor I Göteborg, Knutstorp.
- SwedenBIO Service – NLSDays I Stockholm, Malmö


Exempel på andra återkommande mässor och events vi byggt runtom i Sverige är:
Bröllopsfeber, Granngårdens mässor, Exertis Captech Expo, Kardiovaskulära vårmötet, Kirurgveckan, Röntgenveckan, Framtidens specialistläkare, Frisöreventet, Gymnasiemässor, Hjälpmedel och välfärd, Nordic Bridal, Nordic Game, Øredev och många fler.

Uthyrning av material är också en stor del. Vi har ett av Sveriges största sortiment på material såsom mattor, möbler, belysning, montermaterial. Många etablerade events återkommer varje år som t ex Falsterbo Horse Show, Båstad Open, Bolagsstämmor, Tetra Pak, skolavslutningar, julfester m fl. Större som mindre event, alla är lika välkomna.


Sen ett par år tillbaka samarbetar vi med ett modernt snickeri; Malmö Kök och Inredning. www.mki.nu  
Ett snickeri som jobbar mycket med kundanpassade lösningar inom kök, inredning, möbler, men MKI är också en väldigt viktig länk för MMS för att kunna tillgodose kundernas önskemål vid en del monterproduktioner.

Sedan 2023 delägs Malmö Mäss-Service med EasyFairs.